Informace o webu www.smartim.cz

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s webovými stránkami http://www.smartim.cz provozovanými společností Smartim, s.r.o. (dále jen “provozovatel”). Provozovatel nepřebírá odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany osobních údajů na jiných webových stránkách, na které je v rámci těchto webových stránek odkazováno.

Ochrana osobních údajů a nakládání s cookies

Tyto webové stránky schraňují pouze osobní údaje, které dobrovolně poskytnete vyplněním a odesláním některého z formulářů v rámci těchto webových stránek.

Provozovatel neshromažďuje žádné další údaje, které by mohly identifikovat návštěvníky těchto webových stránek. To se však netýká informací, které sdělujete dobrovolně, například prostřednictvím e-mailu nebo při použití webového formuláře, kde je zřejmý souhlas s jejich použitím pro příslušný účel. Žádná informace, kterou poskytnete prostřednictvím webových stránek provozovatele, není bez Vašeho souhlasu zpřístupněna třetí straně a provozovatel ji použije pouze pro účely, pro které jste ji poskytli.

Při zpracování osobních údajů provozovatel dbá na dodržování veškerých norem zabezpečení, zaručující soulad se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Cookies

Tento webu používá Cookies. „Cookies“ jsou informace, které jsou z internetové stránky převáděny na hard disk Vašeho počítače. Cookies umožňují webové stránce zapamatovat si důležité informace, které Vám usnadní její používání. Jako většina webových stránek, i naše stránky používají cookies proto, aby mohly lépe uspokojovat Vaše potřeby při používání internetu. Na základě anonymních datových objektů například sledujeme celkový počet návštěvníků na našich stránkách.
Můžeme rovněž využít cookies, abychom si Vás pamatovali, když se vrátíte na naši stránku nebo také můžeme pomocí cookies řídit většinu soutěží a usnadnit tak vaše aktivity na našem webu. V těchto případech můžeme spojovat osobní údaje se souborem cookies. Ve svém internetovém prohlížeči vyberte příslušnou volbu, pokud nechcete cookies používat nebo pokud chcete, aby vám prohlížeč použití cookies oznámil. Pokud zablokujete všechny cookies, nebudete moci využívat výhody všech funkcí na této webové stránce.

Google Analytics

Tyto webové stránky využívají službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google“). Služba Google Analytics používá souborů „cookies“, které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače, umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) budou společností Google přeneseny a uloženy na serverech ve Spojených státech.
Google bude užívat tyto informace pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budou-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaši IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.
Detailní informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na http://www.google.com/intl/cs/privacy/privacy-policy.html.

Zanechte nám na sebe kontakt

(ozveme se během 24 hodin)

© 1996-2017 Smartim, s.r.o.

Facebook Google+ Twitter IN
zavřít

Kontaktujte nás

Vymyslíme pro Vás efektivní řešení..