Weby a e-shopy | Říjen 2022

Podíleli jsme se na kampani „Hrdina je v každém z nás

1- 2 minuty na čtení

V České republice každoročně chybí až 100 000 dárců krve. Proto v příbramské nemocnici vznikla kampaň „Hrdina je v každém z nás“, která chce ukázat, že díky dárcovství krve se hrdinou může stát každý.

Společně se všemi krajskými nemocnicemi Středočeského kraje se Oblastní nemocnice v Příbrami prostřednictvím kampaně zaměřuje na oslovení občanů všech věkových kategorií. Cílem je nejen osvěta související s tématem dárcovství, ale především snaha získat nové dárce krve .

Hlavní tváří kampaně se stal fotbalista Jan Koller, kterého můžete vidět ve videoklipu Hrdina je v každém z nás. Česká skupina Pro tebe pak nahrála píseň k videoklipu.

V rámci projektu, na kterém jsem se podíleli, vznikl také informativní web Buď superhrdina!, kde najdete informace o tom, proč darovat krev, jak vše kolem dárcovství probíhá a kde ve Středočeském kraji můžete navštívit dárcovská centra.

Podle Martina Janoty, autora projektu, nemusíte mít superschopnosti, přesto se můžete stát hrdinou. Darujte krev a zachraňte životy a zdraví druhých.

obrazekobrazekobrazek

Štítky:

Autor

Redakce

Smartim, s. r. o.

Poslední projekty

Dobrý den, máte nějaký dotaz?

Načítám..